Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

navijak Shimano Ultegra C 3000 FC
ÚvodnáNavijákyPredná brzda → navijak Shimano Ultegra C 3000 FC
navijak Shimano Ultegra C 3000 FC
navijak Shimano Ultegra C 3000 FC
Akcia: -16% Video
Kód tovaru: 53931
Výrobca: SHIMANO
Dostupnosť: u dodávateľa
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Predná brzda
Otázka Opýtajte sa predavača
Facebook Zdieľať na Facebooku
Quatro kalkulačka Výpočet ceny na splátky
 
Bežná cena: 159,95 €
Zľava -16%: 25,05 €
Vaša cena: 134,90 €

Počet kusov:
navijak Shimano Ultegra C3000 FC

Produkt popredného svetového výrobcu rybárskych prútov a navijakov japonskej firmy Shimano.
Nový prívlačový navijak Ultegra FC prešiel dlhodobým technickým vývojom a je doslova nabitý exkluzívnymi modernými technológiami Shimano, ktoré boli doteraz výsadou iba u modelov najvyšších cenových úrovní (ako napríklad Stella).
Pevná a silná prevodovka Hagane v kombinácii s mikromodulárnou prevodovkou MicroModule II, uložením prevodov X-Ship a technológiou Silent Drive zvyšuje hladkosť chodu a zlepšuje prenos výkonu aj pri silnom zaťažení.
Základom navijaku je telo z ľahkého a pevného materiálu CI4+ pre zachovanie ľahkosti a vysokej tuhosti.
Zapúzdrené ložiská S A-RB pracujú úplne hladko a prispievajú k vysokej účinnosti prevodov.
Upevnenie kľučky minimalizuje straty energie pri navíjaní, pretože udržuje priamy kontakt s prevodovkou.
Jednodielny kovaný preklápač usmerňuje chod vlasca a roľnička Power Roller znižuje riziko poškodenia vlasca, alebo jeho zamotanie.
Najnovšia technológia X-Protect poskytuje dokonalú ochranu prevodového ústrojenstva v tele navijaku a roľničky pred vodou a prachom a je dokonca 7 x účinnejšia ako v minulosti používaná ochrana CoreProtect.
Táto moderná labyrintová konštrukcia neobmedzuje plynulosť navíjania.
Pre zlepšenie výkonu pri nahadzovaní, lepšiemu odvíjaniu vlasca a dosahovaní dlhších hodov je navijak osadený kovovou cievkou AR-C Long Stroke Spool s dlhým zdvihom.
Vďaka konštrukcii G Free Body je ťažisko navijaku posunuté bližšie k prútu a zlepšuje celkové vyváženie navijaku a znižuje únavu rybára pri navíjaní.
Vodotesná brzda umožňuje presné nastavenie.
Nová Ultegra FC využíva moderné technológie, ktoré prinášajú dôveru, maximálny výkon, spoľahlivosť a hlavne bezchybný chod pre úžasný pocit pri rybolove.

Vlastnosti:
- 5 zapúzdrených nerezových ložísk S A-RB
- valčekové ložisko
- telo z kompozitu CI4+ a XT-7
- vodotesné telo X Protect
- silná prevodovka KGN Hagane Gear
- jednoduchá hliníková CNC kľučka s ergonomickou koncovkou Bio Grip nastaviteľná na pravú aj ľavú ruku
- presná, vodotesná disková predná brzda
- jednodielny preklápač z nerezu
- cievka z hliníku kovaného za studena AR-C
- veľká rolnička Power Roller

Parametre:
Model: ULTC3000FC
Veľkosť: 3000
Kapacita: 0,25mm/210m, 0,30mm/130m
Hmotnosť: 225g
Prevod: 5,3:1
Ložiská: 5 x S A-RB guličkové + 1 valčekové
Náhradná cievka: nie (možnosť dokúpenia)
Návin vlasca na jedno otočenie kľučky: cca 78cm
Rukoväť: jednoduchá
Maximálna brzdná sila: 9kg

Špecifikácia:
KGN Hagane Gear - Presná prevodovka Hagane je neuveriteľne pevná a odolná. Výroba navijakov programu Hagane využíva jedinečnú Shimano technológiu z odborov metalurgie a obrábania, ktoré sú odrazom dlhoročného vlastného vývoja.

Micromodule II - Mikromodulárna prevodovka prenáša veľký výkon. Špičková povrchová úprava na miniatúrnych zuboch prevodovky zabezpečuje hladší chod prevodovky.

X-Ship - Pastorok prevodu je na oboch koncoch uložený v SA-RB ložiskách. Vďaka tomu ponúka superhladký chod a vysokú odolnosť proti korózií. Hnacie koleso veľkého priemeru prenáša výkon na pastorok. Výsledkom je hladký chod aj pri extrémnom zaťažení.

Silent Drive - nové konštrukčné riešenie zostavy 11 vnútorných komponentov v navijaku prispieva k hladkému a tichému chodu pri navíjaní.

X Protect - zabezpečuje 7 násobne vyššiu vodeodolnosť navijaku ako Core Protect. Vďaka kombinácii overeného náteru odpudzujúceho vodu Core Protect a špeciálnej labyrintovej konštrukcii utesnenia bola vytvorená vysoká vodotesnosť, ktorá neovplyvňuje výkon navijaka.

G Free Body - Konštrukčné riešenie pri ktorom je posunuté ťažisko navijaku bližšie k osi prútu. Celý oscilačný mechanizmus hriadela šneku, ktorý zabezpečuje pohyb cievky je posunutý o 19mm smerom k päte navijaku.

Long Stroke Spool - Dlhší zdvih cievky v porovnaní s bežnými cievkami. Táto dlhšia špecifikácia zdvihu vedie k väčšej vzdialenosti pri nahadzovaní.

CF Aluminium Cold Forged Spool - Hliníkové cievky kované za studena. Procesom kovania za studena je možné vytvoriť odľahčenú cievku s vyššou materiálovou pevnosťou a väčšou odolnosťou proti oderu a poškodeniu.

AR-C Spool - Nová konštrukcia cievky s okrajom v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.

CI4 + - je zdokonalený materiál, ktorý má 2,5 x zvýšenú pevnosť ako doposiaľ používaný materiál CI4. Táto modernizácia umožňuje konštrukciu navijakov s menšími súčiastkami a presnejšími toleranciami. S tuhším telom dochádza k menšiemu opotrebeniu vnútorných súčiastok. Materiál CI4+ sa používa aj pri výrobe rotoru Magnumlite. Pomáha nielen znížiť hmotnosť, ale dáva taktiež pocit hladšieho chodu rotora pri zachovaní potrebnej tuhosti konštrukcie. Práve tuhosť hlavných súčiastok chráni uloženie jednotlivých prvkov pred poškodením a ohybovými deformáciami pri silnom namáhaní cievky.
Tento materiál, ktorý vznikol syntézou uhlíka a polyamidu bol pôvodne vyvinutý cyklistickou divíziou Shimana, kde sa stal vďaka svojej húževnatosti a pevnosti vlajkovou loďou technológie Dura Ace.

S AR-B - Špeciálne konštruované guličkové ložisko s vysokou odolnosťou voči korózií je osadené špeciálnym krytom, ktorý ho chráni pred pieskom, soľou alebo prachom.

One-piece Bail - Preklápač z jedného kusu nerezového drôtu nemá kritickú medzeru pre nežiadúce zaseknutie sa vlasca, znižuje trenie a umožňuje vlascu dostať sa rýchlejšie na roľničku.

Power Roller – Špeciálne prevedenie Shimano Power Roller výrazne znižuje riziko zapletenia vlasca pri navíjaní a je veľkou výhodou pri použití ako tenkého vlasca, tak aj hrubšej splietanej šnúry.

Biogrid - Špeciálne upravené madlo kľučky pre ľahší a pohodlnejší úchop.

Vodotesná brzda - Použitím gumových tesnení je brzda chránená proti vniku prachu, piesku a vody.


«« späť

navijak Shimano Ultegra C 3000 FC

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

navijak Shimano Ultegra C 3000 FC

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

navijak Shimano Ultegra C 3000 FC

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon