Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

navijak Shimano Stradic 4000M HG FM
ÚvodnáNavijákyPredná brzda → navijak Shimano Stradic 4000M HG FM
navijak Shimano Stradic 4000M HG FM
navijak Shimano Stradic 4000M HG FM
Akcia: -21% Video
Kód tovaru: 66057
Výrobca: SHIMANO
Dostupnosť: u dodávateľa
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Predná brzda
Otázka Opýtajte sa predavača
Facebook Zdieľať na Facebooku
Quatro kalkulačka Výpočet ceny na splátky
 
Bežná cena: 229,95 €
Zľava -21%: 47,95 €
Vaša cena: 182,00 €

Počet kusov:
navijak Shimano Stradic 4000 MHGFM

Produkt popredného svetového výrobcu rybárskych prútov a navijakov japonskej firmy Shimano.
Nová generácia velmi oblúbeného a populárneho prívlačového navijaku Stradic s novým označením FM z radu Coresolid prináša veľké množstvo pokročilých technológií.
Všestranný model Stradic FM ponúka výnimočný výkon a závidenia hodnú kombináciu sily, kultivovanosti a hladkosti.
Nová generácia navijaku Stradic FM sa opiera o dlhoročnú históriu, bezchybnú reputáciu a trvalo poskytuje najlepší výkon vo svojej triede.
Stradic FM v sebe prináša poriadne množstvo pokročilých technológií.
Nezáleží na tom, či lovíte rôznymi metódami rôzne druhy rýb, alebo sa špecializujete na jednu rybolovnú techniku, v rade navijakov Stradic FM nájdete model presne pre vás. Stradic FM je dostatočne silný a výkonný na to, aby vám uľahčil lov s ťažkými nástrahami a boj s veľkými rybami, a zároveň poskytuje dostatočne citlivý, presný a hladký chod.
Stradic FM je radosť používať a obohatí váš zážitok z rybárčenia vo všetkých situáciách či už lovíte v sladkej alebo slanej morskej vode.
Stradic FM je vybavený najlepšími technológiami Shimano, ako napríklad Hagane Gear, X-Ship, Micro Module II, Silent Drive, InfinityXross a InfinityDrive.
Tieto pokročilé technológie sú umiestnené v ľahkom hliníkovom tele Hagane a vytvárajú neochvejnú hladkosť, ktorú pocítite pri navíjaní pod tlakom.
Brzda Duracross Drag umožňuje precízne a mimoriadne presné zdolávanie ryby, a to aj pri extrémnom tlaku.
Vďaka pridanému systému X-Protect môžete tento navijak používať na čokoľvek, od ľahkého lovu na prívlač až po lov morských ostriežov na ťažké nástrahy.
Upevnenie kľučky minimalizuje straty energie pri navíjaní, pretože udržuje priamy kontakt s prevodovkou.
Jednodielny kovaný preklápač usmerňuje chod vlasca a znižuje riziko poškodenia vlasca, alebo jeho zamotanie.
Vďaka cievke AR-C s dlhým zdvihom, ktorá je prispôsobená na lepšie nahadzovanie do väčšej vzdialenosti a Anti-Twist Fin pre vynikajúce vedenie vlasca, je tento dlhoročne obľúbený navijak Shimano skutočným potešením pri love v mnohých podmienkach.
Hľadáte nový navijak na prívlač, ktorý bude dostatočne silný, odolný a vydrží dlhé sezóny?
Nový Stradic FM je vaša najlepšia voľba!

Vlastnosti:
- 6 zapúzdrených nerezových ložísk S A-RB
- valčekové ložisko
- telo z tlakovo liateho hliníku
- vodotesné telo X Protect
- silná prevodovka KGN Hagane Gear
- jednoduchá hliníková CNC kľučka s ergonomickou koncovkou Bio Grip nastaviteľná na pravú aj ľavú ruku
- presná, vodotesná disková predná brzda DuraCross
- jednodielny preklápač z nerezu
- cievka z hliníku kovaného za studena AR-C

Parametre:
Model: ST4000MHGFM (HG - vysokorýchlostný prevod)
Veľkosť: 4000
Kapacita: 0,25mm/165m, 0,30mm/120m, 0,35mm/80m
Hmotnosť: 275g
Prevodový pomer: 5,7 : 1
Ložiská: 6 S A-RB guličkové + 1 valčekové
Náhradná cievka: nie (možnosť dokúpenia)
Návin na jedno otočenie kľučky: cca 93cm
Dĺžka kľučky: 55mm
Rukoväť: jednoduchá
Maximálna brzdná sila: 11kg

Špecifikácia:
KGN Hagane Gear - Presná prevodovka Hagane je neuveriteľne pevná, odolná, poskytuje dlhotrvajúcu hladkosť, silu a ľahkosť, je srdcom navijaka.
Prevodovka je vyrobená technológiou kovania za studena bez potreby dodatočného obrábania. Odolnejšia ako tlakovo liate prevody.
Výroba navijakov programu Hagane využíva jedinečnú Shimano technológiu z odborov metalurgie a obrábania, ktoré sú odrazom dlhoročného vlastného vývoja.
Prevodovka je vyrobená technológiou kovania za studena bez potreby dodatočného obrábania.

Micromodule II - Mikromodulárna prevodovka prenáša veľký výkon. Špičková povrchová úprava a najmodernejší dizajn povrchu ozubených kolies hnacieho a pastorkového prevodu pre zlepšenie plynulosti a hladkosti chodu prevodovky.

X-Ship - Pastorok prevodu je na oboch koncoch uložený v SA-RB ložiskách, čím si zachováva presnú súososť s hnacím kolesom. Táto zvýšená podpora umožňuje, aby prevody zostali v rovnakej polohe aj pri najväčšom zaťažení. Technológia X-Ship tiež eliminuje trenie medzi hriadeľom cievky a prevodom, čo prináša ďalšie výhody rybárom pre zvýšenie výkonu pri nahadzovaní aj ľahkých nástrah.

KGN Hagane Body - Veľmi kompaktné, pevné, kovové telo navijaka s vysokou tuhosťou chráni prevodovku pri veľkom zaťažení a nárazoch. Tuhosť tela a odolnosť proti nárazu prakticky eliminujú ohýbanie tela navijaku pri zdolávaní ryby. Lepší prenos použitej sily priamo na kľučku navijaku.

Infinity Xross - Vynikajúca odolnosť prevodovky vďaka špičkovému dizajnu a špičkovej výrobnej technológii. Pokroky v konštrukcii zubov ozubeného kolesa zlepšujú povrchový kontakt a záber medzi hnacím kolesom a pastorkom. Tento revolučný dizajn efektívne rozdeľuje zaťaženie na povrch zubov ozubeného kolesa na širšiu oblasť, aby sa zabránilo poškodeniu namáhanými bodmi a zároveň výrazne zlepšila celková životnosť ozubeného kolesa.

Infinity Drive - Pokročilá štruktúra, ktorá produkuje nižšie trenie a ľahšie vinutie. Pastorok je podopretý hriadeľom cievky namiesto ložiska pastorka na strane cievky. Rotačný odpor časti prevodovky bol znížený bez toho, aby sa znížila pevnosť prevodovky.

Duracross - Poskytuje hladký, spoľahlivý brzdný výkon a neuveriteľnú odolnosť. Materiál je vystužený novým tkaním vlákien kolmo na smer vlákien, ktoré tvoria konvenčné brzdové podložky. Podarilo sa zvýšiť odolnosť proti oderu viac ako 10-krát pri zachovaní hladkej brzdnej sily.

Silent Drive - Základný dizajn celého tela a vnútroných komponentov súvisiacich s pohonom, boli prehodnotené jeden po druhom, aby sa do najmenších detailov znížilo drobné chrastenie, medzery a chvenie medzi časťami. Poskytuje plynulú, hladkú a tichú rotáciu navijaka.

Anti Twist Fin - Elastické rebrá sú inštalované v tesnej blízkosti rolničky. Potlačením previsu vlasca redukujú rebrá jav vypadávania vlasca zo spodnej časti cievky a ovíjania vlasca okolo cievky, kým je vlasec stále skrútený.

X Protect - zabezpečuje 7 násobne vyššiu vodeodolnosť navijaku ako Core Protect. Vďaka kombinácii overeného náteru odpudzujúceho vodu Core Protect a špeciálnej labyrintovej konštrukcii utesnenia bola vytvorená vysoká vodotesnosť, ktorá neovplyvňuje výkon navijaka.

G Free Body - konštrukčné riešenie pri ktorom je posunuté ťažisko navijaku bližšie k osi prútu. Celý oscilačný mechanizmus hriadela šneku, ktorý zabezpečuje pohyb cievky je posunutý o 19mm smerom k päte navijaku.
Posunutím ťažiska bližšie k ruke rybára pomáha znižovať únavu a zvyšovať pohodlie pri nahadzovaní.

AR-C Spool - Rovnako pevná ale o 12% ľahšia cievka s novým tvarom okraja v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.

Long Stroke Spool - Dlhší zdvih cievky v porovnaní s bežnými cievkami. Táto dlhšia špecifikácia zdvihu vedie k väčšej vzdialenosti pri nahadzovaní.

S AR-B - Zapúzdrené nerezové guličkové ložiská, ktoré prešli špeciálnym tepelným spracovaním a prinášajú vyššiu pevnosť a vysokú odolnosť proti korózii. Toto špeciálne konštruované guličkové ložisko je osadené špeciálnym krytom, ktorý ho chráni pred pieskom, soľou alebo prachom.
10 - násobne vyššia životnosť ako bežné nerezové guličkové ložiská.

One-piece Bail - Preklápač z jedného kusu nerezového drôtu nemá kritickú medzeru pre nežiadúce zaseknutie sa vlasca, znižuje trenie, možnosť zamotania alebo zachytenia a umožňuje vlascu dostať sa rýchlejšie na roľničku.

CF Aluminium Cold Forged Spool - Hliníkové cievky kované za studena. Procesom kovania za studena je možné vytvoriť odľahčenú cievku s vyššou materiálovou pevnosťou a väčšou odolnosťou proti oderu a poškodeniu.

Vodotesná brzda - Použitím gumových tesnení je brzda chránená proti vniku prachu, piesku a vody.Vodotesná brzda - Použitím gumových tesnení je brzda chránená proti vniku prachu, piesku a vody.


«« späť

navijak Shimano Stradic 4000M HG FM

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

navijak Shimano Stradic 4000M HG FM

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

navijak Shimano Stradic 4000M HG FM

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon