ALFA Laktalbumín Lastia 500g
Kód: 22862Podrobný popis
ALFA Laktalbumín LastiaKomponent na výrobu boilies od osvedčeného slovenského výrobcu nástrah a návnad firmy Lastia.
ALFA Laktalbumín je 80% srvátkový proteín a je vyhľadávaným aditívom v zmesiach na vylepšenie aminokyselinového profilu, zvýšeniu obsahu proteínov, zvýšenie atraktívnosti, pojivosti a tvrdosti boilies.
Laktalbumín má výnikajúce pojivé vlastnosti a je jedným z najlepších pojív používaných pri výrobe boilies.
Pridaním laktalbumínu častokrát dokážete eliminovať problémy so zle pojivými (rozsýpavými, hrubozrnými) mixami, napr. z vtáčich zobov.
Ak máte problémy s rakmi, prípadne s bielymi rybami a potrebujete dosiahnuť vyššiu tvrdosť boilies, pridanie 10-50 g laktalbumínu na 1 kg suchej zmesi je jedným z riešení. Laktalbumín pôsobí v boilies aj ako vytvrdzujúci prostriedok (tužidlo).
Laktalbumin je rozspustný vo vode!
Balenie: 500g
Dodatočné parametre
Kategória: | Suché prísady |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Položka bola vypredaná… |