Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC
ÚvodnáNavijákyBaitrunner → navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC
navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC
navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC
Akcia: -15%
Kód tovaru: 49033
Výrobca: SHIMANO
Dostupnosť: u dodávateľa
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Baitrunner
Otázka Opýtajte sa predavača
Facebook Zdieľať na Facebooku
Quatro kalkulačka Výpočet ceny na splátky
 
Bežná cena: 324,95 €
Zľava -15%: 47,35 €
Vaša cena: 277,60 €

Počet kusov:
navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB Long Cast

Produkt popredného svetového výrobcu rybárskych prútov a navijakov japonskej firmy Shimano.
Nový navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ XT-B LC je vylepšený o množstvo nových technológií a konštrukčných prvkov a je nástupcom rady CI4+ XT-A LC.
Menší Medium Baitrunner je ideálnou voľbou pre ďaleké nahadzovanie a lov na stredne veľkých vodách.
Exkluzívna za studena kovaná prevodovka Hagane a uloženie prevodov X-Ship poskytujú ešte hladší chod, vyššiu tuhosť uložení a výrazne zvyšujú prenos výkonu.
Uloženie prevodovky X-Ship zlepšuje účinnosť prenosu krútiaceho momentu pri zdolávaní, alebo navíjaní veľkej záťaže z veľkých vzdialeností.
Technológia X-Ship zabezpečuje pôsobivú hladkú rotáciu rotora a prenos extrémneho výkonu.
O super hladký a spoľahlivý chod, dlhoročnú bezproblémovú funkčnosť sa stará 6 zapúzdrených nerezových guličkových ložísk S A-RB a jedno valčekové ložisko.
Nová technológia X-Protect pomáha chrániť pred prachom a vodou prevodové ústrojenstvo vo vnútri tela a je dokonca 7 x účinnejšia ako v minulosti používaná ochrana CoreProtect.
Táto moderná labyrintová konštrukcia neobmedzuje plynulosť navíjania.
Navijak je vyrobený z materiálu CI4+ a aj napriek svojej veľkosti je neuveriteľne ľahký.
Nová konštrukcia citlivej, rýchlej a výkonnej brzdy Hi-Speed Drag, ktorá je ešte rýchlejšia ako známa Instant Drag poskytuje okamžité nastavenie iba veľmi malým pootočením matice brzdy.
Maximálny brzdiaci účinok brzdy je až 15kg!!
Technológia Aero Wrap II v spojení s dvojrýchlostnou osciláciou ponúka známy a osvedčený systém ukladania vlasca, ktorý umožňuje jednoduchšie nahadzovať a dosahovať oveľa dlhšie hody.
Nahadzovacie schopnosti zdokonaluje aj za studena kovaná hliníková cievka AR-C.

Určite zaujme aj príslušenstvo dodávané v balení s navijakom.
Základom je náhradná kovová AR-C cievka a 4 redukcie kapacity cievky (2 x 4500 a 2 x 3500).
Práve náhradnú cievku a tieto 4 redukcie pre zníženie kapacity vlasca ocenia predovšetkým kaprári loviaci na rôzne veľkých vodách, pretože majú možnosť využiť viac typov vlascov a kapacít cievky podľa aktuálnej situácie.

Vlastnosti:
- 6 zapúzdrených nerezových ložísk S A-RB
- valčekové ložisko
- telo a rotor z materiálu CI4+
- vodotesné telo X Protect
- silná prevodovka KGN Hagane Gear
- prevody z hliníka kovaného za studena
- dvojrýchlostná oscilácia ukladania vlasca Aerowrap II
- veľká rolnička Power Roller
- jednoduchá hliníková CNC kľučka s ergonomickou koncovkou Bio Grip nastaviteľná na pravú aj ľavú ruku
- super rýchla, presná, vodotesná disková predná brzda Hi-Speed Drag
- cievka z hliníku kovaného za studena AR-C
- náhradná hliníková AR-C cievka
- 4 redukcie kapacity vlasca

Parametre:
Model: MBTRCI4XTBLC
Veľkosť: 5500
Kapacita: 0,30mm/390m, 0,35mm/290m, 0,40mm/210m
Redukcie kapacity cievky:
3500 - 0,20mm/200m
4500 - 0,35mm/220m
Hmotnosť: 500g
Prevod: 5,3:1
Ložiská: 6 S AR-B guličkové + 1 RB
Typ oscilácie: dvojrýchlostná + Aerowrap II
Náhradná cievka: áno/ hliníková
Návin vlasca na jedno otočenie kľučky: cca 105cm
Rukoväť: jednoduchá
Maximálny brzdný účinok: 15kg

Špecifikácia:
KGN Hagane Gear - Presná prevodovka Hagane je neuveriteľne pevná a odolná. Výroba navijakov programu Hagane využíva jedinečnú Shimano technológiu z odborov metalurgie a obrábania, ktoré sú odrazom dlhoročného vlastného vývoja.

X-Ship - Pastorok prevodu je na oboch koncoch uložený v S-ARB ložiskách. Vďaka tomu ponúka superhladký chod a vysokú odolnosť proti korózií. Hnacie kolo veľkého priemeru prenáša výkon do pastorku. Výsledkom je hladké navíjanie s vyšším výkonom.

CI4 + - je zdokonalený materiál, ktorý má 2,5 x zvýšenú pevnosť ako doposiaľ používaný materiál CI4. Táto modernizácia umožňuje konštrukciu navijakov s menšími súčiastkami a presnejšími toleranciami. S tuhším telom dochádza k menšiemu opotrebeniu vnútorných súčiastok. Materiál CI4+ sa používa aj pri výrobe rotoru Magnumlite. Pomáha nielen znížiť hmotnosť, ale dáva taktiež pocit hladšieho chodu rotora pri zachovaní potrebnej tuhosti konštrukcie. Práve tuhosť hlavných súčiastok chráni uloženie jednotlivých prvkov pred poškodením a ohybovými deformáciami pri silnom namáhaní cievky.
Tento materiál, ktorý vznikol syntézou uhlíka a polyamidu bol pôvodne vyvinutý cyklistickou divíziou Shimana, kde sa stal vďaka svojej húževnatosti a pevnosti vlajkovou loďou technológie Dura Ace.

X Protect - zabezpečuje 7 násobne vyššiu vodeodolnosť navijaku ako Core Protect. Vďaka kombinácii overeného náteru odpudzujúceho vodu Core Protect a špeciálnej labyrintovej konštrukcii utesnenia bola vytvorená vysoká vodotesnosť, ktorá neovplyvňuje výkon navijaka.

Hi-Speed Drag - Systém okamžitého zabrzdenia umožňuje rýchle nastavenie cievky z voľného chodu do "bojového režimu" až po úplné dotiahnutie iba veľmi krátkym otáčaním brzdy.

Aero Wrap II – Znížením vnútorného trenia sa podarilo posunúť systém navíjania takmer k dokonalosti a k zvýšenej efektivite. Tesné paralelné náviny v kombinácií s dvoma rýchlosťami oscilácie umožňujú hladšie a dlhšie náhody.

S AR-B - Špeciálne konštruované guličkové ložisko s vysokou odolnosťou voči korózií je osadené špeciálnym krytom, ktorý ho chráni pred pieskom, soľou alebo prachom.

AR-C Spool - Nová konštrukcia cievky s okrajom v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.

CF Aluminium Cold Forged Spool - Hliníkové cievky kované za studena. Procesom kovania za studena je možné vytvoriť odľahčenú cievku s vyššou materiálovou pevnosťou a väčšou odolnosťou proti oderu a poškodeniu.

Power Roller – Špeciálne prevedenie Shimano Power Roller výrazne znižuje riziko zapletenia vlasca pri navíjaní a je veľkou výhodou pri použití ako tenkého vlasca, tak aj hrubšej splietanej šnúry.

Biogrid - Špeciálne upravené madlo kľučky pre ľahší a pohodlnejší úchop.


«« späť

navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

navijak Shimano Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB LC

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon