Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD
ÚvodnáNavijákyPredná brzda → navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD
navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD
navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD
Kód tovaru: 57470
Výrobca: SHIMANO
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Predná brzda
Otázka Opýtajte sa predavača
 
PREDAJ UKONČENÝ!
navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD

Produkt popredného svetového výrobcu rybárskych prútov a navijakov japonskej firmy Shimano.
Navijak Twin Power vychádza v ústrety požiadavkám najnáročnejších rybárov.
Nový model prívlačového navijaku Twin Power FD ide ruku v ruke s filozofiou spoločnosti Shimano, ktorá je založená na neustálom technickom zdokonaľovaní svojich produktov.
Model Twin Power FD má od svojho prvého uvedenia na trh hrdú históriu 30 rokov.
Za toto dlhé obdobie boli všetky nové modely tohto mena neustále zdokonaľované a obsahovali tie najlepšie technológie od Shimana.
Navijak Twin Power FD je osadený novým kovovým rotorom v ktorom je integrovaná filozofia kvality a pevnosti Coresolid.
V spojení s kovovým telom Hagane sa výrazne zlepšila celková tuhosť a životnosť celého nosného rámu navijaka.
Okrem toho tuhý kovový rotor má stabilnejšiu rotáciu počas navíjania porovnateľný so Stellou, ktorá má ten najhladší chod.
Elegantný dizajn tela z tlakovo liateho hliníka v sebe ukrýva unikátne technológie ako je telo a presná prevodovka Hagane, X-Ship, Micro Module II, G Free Body, Silent Drive, ukladanie vlasca Aero Wrap II a mnoho ďalších.
Technológia X-Ship ponúka skvelú tuhosť uložení a vynikajúci prenos výkonu.
Prevodovka Hagane je extrémne odolná a ponúka mimoriadne hladký chod, výkon a účinnosť a to aj v tých najnáročnejších podmienkach použitia navijaku.
Navijak je taktiež vybavený zdokonalenou ochranou proti vode X-Protect, ktorá zabezpečuje 7 násobne vyššiu ochranu prevodov proti prachu a vode.
Pre zlepšenie výkonu pri nahadzovaní a dosahovaní dlhších hodov je navijak osadený novou dlhšou kovovou cievkou AR-C Long Stroke Spool, ktorá zvýšila nahadzovaciu vzdialenosť o 4%.
Modely veľkosti 2500 až 5000 majú mimoriadne odolnú novú brzdu Cross Carbon Drag s karbónovými podložkami s vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu, ktorá zabezpečuje veľkú silu a rýchle nastavenie počas zdolávania.
Navijak je odolný voči slanej morskej vode a preto je vhodný aj pre morský rybolov.
Séria navijakov Twin Power FD rovnako ako počas svojej histórie aj dnes predstavuje odolné prívlačové navijaky, ktoré dávajú rybárovi istotu pre ich dlhé spoľahlivé používanie akýchkoľvek podmienkach.
Produkt najvyššej kvality vyrobený v Japonsku!!

Vlastnosti:
- 9 zapúzdrených nerezových ložísk S A-RB
- valčekové ložisko
- telo z tlakovo liateho hliníku Hagane
- kovový rotor Coresolid
- vodotesné telo X Protect
- odolný slanej morskej vode
- silná prevodovka KGN Hagane Gear
- presná, vodotesná disková predná brzda s karbónovými podložkami
- jednodielny preklápač z nerezovej ocele
- cievka na dlhé hody z hliníku kovaného za studena AR-C Long Stroke Spool
- veľká rolnička Power Roller
- jednoduchá hliníková CNC kľučka s ergonomickou koncovkou Bio Grip nastaviteľná na pravú aj ľavú ruku

Parametre:
Model: TP4000XGFD (XG - extrémne vysoký prevod)
Veľkosť: 4000
Kapacita: 0,30mm/180m, 0,35mm/130m
Hmotnosť: 260g
Prevodový pomer: 6,2:1
Ložiská: 9 S A-RB guličkové + 1 valčekové
Typ oscilácie: Aerowrap
Náhradná cievka: nie (možnosť dokúpenia)
Návin na jedno otočenie kľučky: cca 101cm
Rukoväť: jednoduchá
Maximálny brzdný účinok: 11kg

Špecifikácia:
KGN Hagane Gear - Presná prevodovka Hagane je neuveriteľne pevná a odolná. Výroba navijakov programu Hagane využíva jedinečnú Shimano technológiu z odborov metalurgie a obrábania, ktoré sú odrazom dlhoročného vlastného vývoja.

Micromodule II - Mikromodulárna prevodovka prenáša veľký výkon. Najmodernejšia konštrukcia povrchu zubov prevodovky pre vytvorenie ideálneho tvaru zuba znižuje hluk a umožňuje hladší chod prevodovky.

X-Ship - Pastorok prevodu je na oboch koncoch uložený v SA-RB ložiskách. Vďaka tomu ponúka superhladký chod a vysokú odolnosť proti korózií. Hnacie koleso veľkého priemeru prenáša výkon na pastorok. Výsledkom je hladký chod aj pri extrémnom zaťažení.

KGN Body Hagane - Veľmi kompaktné pevné telo Hagane chráni prevodovku pri veľkom zaťažení a nárazoch.

X Protect - zabezpečuje 7 násobne vyššiu vodeodolnosť navijaku ako Core Protect. Vďaka kombinácii overeného náteru odpudzujúceho vodu Core Protect a špeciálnej labyrintovej konštrukcii utesnenia bola vytvorená vysoká vodotesnosť, ktorá neovplyvňuje výkon navijaka.

G Free Body - konštrukčné riešenie pri ktorom je posunuté ťažisko navijaku bližšie k osi prútu. Celý oscilačný mechanizmus hriadela šneku, ktorý zabezpečuje pohyb cievky je posunutý o 19mm smerom k päte navijaku.

Silent Drive - nové konštrukčné riešenie zostavy 11 vnútorných komponentov v navijaku, dodržiavanie vysokej presnosti výroby a minimálnych tolerancií prispieva k hladkému a tichému chodu pri navíjaní.

AR-C Spool - Rovnako pevná ale o 12% ľahšia cievka s novou konštrukciou s okrajom v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.
Hliníkové cievky kované za studena. Procesom kovania za studena je možné vytvoriť odľahčenú cievku s vyššou materiálovou pevnosťou a väčšou odolnosťou proti oderu a poškodeniu.

Aero Wrap II - Znížením vnútorného trenia sa podarilo posunúť systém navíjania takmer k dokonalosti a k zvýšenej efektivite. Tesné paralelné náviny v kombinácií s dvoma rýchlosťami oscilácie umožňujú hladšie a dlhšie náhody.

Rigid Support Drag – Brzda novej konštrukcie, ktorá eliminuje výkyvy cievky aj pri nízkych nastaveniach brzdy. Pri akejkoľvek citlivosti nastavenia brzdy sa cievka nebude kývať. Výsledkom je neuveriteľne hladký chod brzdy, dokonca aj pri nastavení naozaj extrémne nízkej citlivosti.

Cross Carbon Drag - vysoko výkonná brzda s carbónovými podložkami s vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu.

Vodotesná brzda - Použitím gumových tesnení je brzda chránená proti vniku prachu, piesku a vody.

S AR-B - Zapúzdrené nerezové guličkové ložiská, ktoré prešli špeciálnym tepelným spracovaním a prinášajú vyššiu pevnosť a vysokú odolnosť proti korózii. Toto špeciálne konštruované guličkové ložisko je osadené špeciálnym krytom, ktorý ho chráni pred pieskom, soľou alebo prachom.
10 - násobne vyššia životnosť ako bežné nerezové guličkové ložiská.

One-piece Bail - Preklápač z jedného kusu kovanej nerezovej ocele nemá kritickú medzeru pre nežiadúce zaseknutie sa vlasca, znižuje trenie a umožňuje vlascu dostať sa rýchlejšie na roľničku.

Power Roller – Špeciálne prevedenie Shimano Power Roller výrazne znižuje riziko zapletenia vlasca pri navíjaní a je veľkou výhodou pri použití ako tenkého vlasca, tak aj hrubšej splietanej šnúry.

Super Stopper II – Pomocou zádržného systému Super Stopper II pri nastavení proti spätnému chodu nebudete cítiť žiadny ťah na kľučke. Nulový voľný pohyb späť na kľučke zaistí Super Stopper II. Výhody systému sú dobré využiteľné pri mikronastavení feedrových špičiek alebo v dokonalejších technikách prívlače.

Biogrid - Špeciálne upravené madlo kľučky pre ľahší a pohodlnejší úchop.


«« späť

navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

navijak Shimano Twin Power 4000 XG FD

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon