Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB
ÚvodnáNavijákyPredná brzda → navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB
navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB
navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB
Kód tovaru: 18302
Výrobca: SHIMANO
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Predná brzda
Otázka Opýtajte sa predavača
 
PREDAJ UKONČENÝ!
navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB

Produkt popredného svetového výrobcu rybárskych prútov a navijakov japonskej firmy Shimano.
Stradic CI4+ je perfektný navijak pre moderné ľahké prúty.
Najnovšia verzia obľúbeného navijaku Stradic CI4+ FB programu Lightweight series opäť posúva hranice v konštrukcii ľahkých navijakov strednej cenovej kategórie.
Rotor Magnumlite vyrazne vylepšuje celkové chovanie, ktoré ocenia rybári, ktorí očakávajú najvyššiu možnú citlivosť a reakciu.
Tento prvotriedny naviják ponúka ľahké a dokonale vyvážené telo G Free z kompozitu CI4+, výkonnú prevodovku Hagane s uložením X-Ship a systém Coreprotect na ochranu tela proti vode.
Produktová rada obsahuje najobľúbenejšie veľkosti od tých najmenších a najľahších navijakov až po stredné veľkosti so štandardným ale aj extremne vysokým prevodom.
Stradic CI4+ má prepracovaný tvar matice prednej brzdy, ktorá pri zdolávaní rýb umožňuje ľahšie nastavenie brzdy.
Navijak je ideálny na prívlač a rybolov s ľahkou šnúrou či vlascom ale je vhodný aj na morský rybolov.

Vlastnosti:
- zapúzdrené nerezové ložiská S A-RB
- telo z moderného kompozitu CI4+
- jednoduchá hliníková CNC kľučka
- jednodielny preklápač z nerezovej ocele
- cievka z hliníku kovaného za studena
- vodotesná brzda

Parametre:
Model: STCI4C3000FB
Veľkosť: 3000
Kapacita: 0,25mm/210m
Hmotnosť: 190g
Prevod: 5,0:1
Ložiská: 6 x S AR-B guličkové + 1 valčekové
Typ oscilácie: Aerowrap II
Náhradná cievka: nie
Návin vlasca na jedno otočenie kľučky: cca 73cm
Rukoväť: jednoduchá
Maximálna brzdná sila: 9kg

Špecifikácia:
KGN Hagane Gear - Presná prevodovka Hagane je neuveriteľne pevná a odolná. Výroba navijakov programu Hagane využíva jedinečnú Shimano technológiu z odborov metalurgie a obrábania, ktoré sú odrazom dlhoročného vlastného vývoja.

MGL Rotor - Nová konštrukcia rotoru Magnumlite prináša neuveriteľnú ľahkosť jeho rotácie. Prierez rotoru je teraz asymetrický. Mechanizmus preklápača bol presunutý na protiľahlú stranu, čo zlepšuje nielen vyváženie rotoru ale v kombi ácii s ľahšou rolničkou, titánovým preklápačom a optimálnou voľbou hrúbky materiálu rotoru s aznížil o 14% zotrvačný moment pohyblivých častí navijaku.
Nový rotor priniesol taktiež vyššiu odolnosť proti deformácii a lepšiu celkovú pevnosť o 30%.

Coreprotect - Tento koncept zabezpečuje vodeodolnosť navijaku bez obmedzenia chodu a rotácie. Zahŕňa zabezpečenie vodeodolnosti brzdy, tela, kde bolo použitých až 12 rôznych tesnení a roľničky, ktorá je hermeticky uzavretá a nevyžaduje žiadne mazanie behom pravidelnej údržby.

G Free Body - konštrukčné riešenie pri ktorom je posunuté ťažisko navijaku bližšie k osi prútu. Celý oscilačný mechanizmus hriadela šneku, ktorý zabezpečuje pohyb cievky je posunutý o 19mm smerom k päte navijaku.

CI4 + - je zdokonalený vysoko technologicky náročný materiál, ktorý má 2,5 x zvýšenú pevnosť ako doposiaľ používaný materiál CI4. Tento materiál je využívaný pri určitých modeloch navijakov Shimano pretože je ľahší.
Jeho použitím pri výrobe tela a rotoru sa výrazne zlepšuje účinnosť navijaku a rastie tuhosť konštrukcie.
S tuhším telom dochádza k menšiemu opotrebeniu vnútorných súčiastok.
Práve tuhosť hlavných súčiastok chráni uloženie jednotlivých prvkov pred poškodením a ohybovými deformáciami pri silnom namáhaní cievky.

X-Ship - Pastorok prevodu je na oboch koncoch uložený v S-ARB ložiskách. Vďaka tomu ponúka superhladký chod a vysokú odolnosť proti korózií. Hnacie kolo veľkého priemeru prenáša výkon do pastorku. Výsledkom je hladké navíjanie s vyšším výkonom.

S AR-B - Špeciálne konštruované guličkové ložisko s vysokou odolnosťou voči korózií je osadené špeciálnym krytom, ktorý ho chráni pred pieskom, soľou alebo prachom.

CF Aluminium Cold Forged Spool - hliníkové cievky kované za studena. Procesom kovania za studena je možné vytvoriť odľahčenú cievku s vyššou materiálovou pevnosťou a väčšou odolnosťou proti oderu a poškodeniu.

One-piece Bail - Preklápač z jedného kusu drôtu nemá kritickú medzeru pre nežiadúce zaseknutie sa vlasca, znižuje trenie a umožňuje vlascu dostať sa rýchlejšie na roľničku.

Aero Wrap II – Znížením vnútorného trenia sa podarilo posunúť systém navíjania takmer k dokonalosti a k zvýšenej efektivite. Tesné paralelné náviny v kombinácií s dvoma rýchlosťami oscilácie umožňujú hladšie a dlhšie náhody.

AR-C Spool - Nová konštrukcia cievky s okrajom v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.

Super Stopper II – Pomocou zádržného systému Super Stopper II pri nastavení proti spätnému chodu nebudete cítiť žiadny ťah na kľučke. Nulový voľný pohyb späť na kľučke zaistí Super Stopper II. Výhody systému sú dobré využiteľné pri mikronastavení feedrových špičiek alebo v dokonalejších technikách prívlače.

Dyna-Balance – Systém redukuje kmity navijaku a zaisťuje jeho veľmi hladký chod.

Power Roller – Špeciálne prevedenie Shimano Power Roller výrazne znižuje riziko zapletenia vlasca pri navíjaní a je veľkou výhodou pri použití ako tenkého vlasca, tak aj hrubšej splietanej šnúry.

Floating Shaft II – Kritickým trecím miestom väčšiny navijakov s pevnou cievkou je plocha styku hriadeľa cievky a pastorku. Konštruktéri spoločnosti Shimano riešili prevod minimalizáciou styčnej plochy pri kontakte oboch povrchov a uložením oboch koncov hriadeľa do ložisiek. Výsledné technické prevedenie umožňuje plávajúce uloženie hriadeľa, ktoré významne zlepšuje hladký chod a predlžuje životnosť prevodu.

Rigid Support Drag – Brzda novej konštrukcie, ktorá eliminuje výkyvy cievky aj pri nízkych nastaveniach brzdy. Pri akejkoľvek citlivosti nastavenia brzdy sa cievka nebude kývať. Výsledkom je neuveriteľne hladký chod brzdy, dokonca aj pri nastavení naozaj extrémne nízkej citlivosti.

Biogrid - Špeciálne upravené madlo kľučky pre ľahší a pohodlnejší úchop.

Vodotesná brzda - Použitím gumových tesnení je brzda chránená proti vniku prachu, piesku a vody.


«« späť

navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

navijak Shimano Stradic CI4+ C3000 FB

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon